ŽABCI ZMAGOVALCI 2. SLOVENSKE CURLING LIGE!!!

Posted by in Liga

V ponedeljek, 8.4. se je z zadnjimi tekmami v končnici končala 2. slovenska curling liga. Liga odprte narave, v kateri lahko sodelujejo tako moške, ženske, mešane ekipe kot tudi ekipe na invalidskih vozičkih, je enkrat mesečno poskrbela za zanimive tekme, napeto tekmovanje ter predvsem druženje curlingašev s cele Slovenije.

Ekipe so bile razdeljene v dve skupini, prvouvrščeni ekipi pa sta napredovali v boje za kolajne. Po rednem delu sta se iz skupine A naprej uvrstili ekipa GOLD TEAM (Curling klub Zalog) ter KURVE (Curling klub Ljubljana), v skupini B pa DEJGANOT (Curling klub Emona) in ŽABCI (Curling klub Ljubljana).

Med seboj sta se najprej pomerili ekipi KURVE in ŽABCI, terr GOLD TEAM in DEJGANOT. Zmagovalci teh dvobojev, ŽABCI in DEJGANOT so napredovali v finale in boj za zlato kolajno. Med poražencema se je odigrala tekma za 3. mesto.

Po napetem finalu so prvo mesto osvojili ŽABCI, drugi so bili DEJGANOT, bronasto kolajno pa so si prislužile KURVE. Prve 3 ekipe prejmejo simbolično vsoto denarja, namenjenega udeležbi mednarodnega turnirja. Podelitev kolajn bo ob zaključku državnega prvenstva, v nedeljo 21.4.2013 ob 20. uri.

Čestitamo!

Končni vrstni red:

1.ŽABCI
2.DEJGANOT
3.KURVE
4.GOLD TEAM
5. BOJSI
6. DEBELINARS
7. MODELI
8. SOCHI KOMANDA
9. ZAMUDNIKI
10. SVIZCI
11. DP LJUBLJANSKE POKRAJINE
12. GRIZKO FUN CLUB
13. SWEEP&BROOMS
14. BMW XDRIVE TEAM
15. BLEFERKE
16. NIGELLAS
17. LEDOLOMILKE
18. SLADOLEDKE