Trening v Bratislavi in začetek sezone

Posted by in Klub, Tekmovanja

Čeprav smo še vedno globoko v poletnih mesecih, se zima in s tem sezona zimskih športov nezadržno bliža. Za nas to pomeni, da se že zdaj začenjajo prvi treningi nove sezone in s tem prve priprave na tekmovanja.

CKL se že naslednji vikend (28.-30. avgust) odpravlja v Bratislavo, kjer bomo imeli tradicionalni vsakoletni trening, ki ga organizira klub za vse naše člane. Udeleženci se že veselimo prvih “slajdov” na namenskem ledu v novi sezoni. To pa ne bo prvič v Avgustu, da smo stopili na led. Nekateri člani smo že včeraj sodelovali na prvem treningu na Jesenicah.

So pa ti treningi še posebej pomembni za naše reprezentance. Letos ima CKL kar tri slovenske reprezentance. V konkurenci članic, mladink in mešanih moštev. Prav slednji že 10. septembra odpotujejo v Bern, kjer se bojo udeležili svetovnega prvenstva mešanih moštev. Konkurenca na prvenstvu bo zelo močna in izkušnje neprecenljive tako za igralce, kot za ves slovenski curling.

Na koncu pa še vabilo za vse, ki jih curling zanima in tudi za tiste, ki igre še ne poznajo. Vabljeni na treninge v ledeno dvorano Zalog. Z ali brez predhodne najave lahko pridete in naši inštruktorji ali trenerji bodo z veseljem razložilo osnove in pokazali prve korake. Prvi redni trening nove sezone bo predvidoma 7. septembra okrog 21-ih.

Se vidimo na ledu in “good game”.